10/06/2021 | Activitats > Política i societat
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

En aquesta conferència del Cicle Estudis Globals d’Àsia Oriental, la ponent, Joan Liu, realitzarà una anàlisi de les característiques dels conflictes ambientals i l’activisme ambiental en els països d’Àsia Oriental a partir de les dades de l’Atles de Justícia Ambiental desenvolupat per la UAB. Joan Liu és professora associada d’Ecologia Política i Estudis Agraris en la Facultat d’Humanitats i Estudis del Desenvolupament de la Chinese Agricultural University, i investigadora de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB). Els seus interessos de recerca inclouen l’economia política, l’ecologia de l’agricultura, l’alimentació i el medi ambient, així com, les migracions i la població desfavorida.

A través d’un programa de conferències impartides per destacats especialistes, el cicle Estudis Globals d’Àsia Oriental, organitzat pel Màster Oficial en Estudis Globals d’Àsia Oriental de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i per Casa Àsia, amb la col·laboració del grup d’investigació GREGAL (UAB), analitza les dinàmiques socials, culturals, polítiques, econòmiques i mediambientals que emergeixen des d’Àsia Oriental i influeixen en la resta del món tot convertint aquesta àrea en el motor més dinàmic de la globalització.

El Màster Oficial en Estudis Globals d’Àsia Oriental (UAB) és un màster pioner en la formació de professionals experts en les interaccions socioeconòmiques, polític culturals i mediambientals amb Àsia Oriental, i ofereix una formació interdisciplinària, connectada amb l’entorn professional internacional.

Paraules de benvinguda:
Rafael Bueno, director de Política, Societat i Programes Educatius, Casa Àsia

Presenta:
Prof. Blai Guarné, Màster Oficial en Estudis Globals d’Àsia Oriental, UAB

A càrrec de:
Prof. Joan Liu, professora associada d’Ecologia Política i Estudis Agraris a la Facultat d’Humanitats i Estudis del Desenvolupament de la Chinese Agricultural University, i investigadora de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB)

Aquest webcast s’impartirà en anglès.

Podrás seguir también este webcast en Youtube en esta misma página el día y hora indicados:

Propera conferència online del cicle ‘Estudis Globals d’Àsia Oriental’:

Dijous, 1 de juliol de 19.00 h a 20.30 h
“Global Governance, a ‘Gaggle of Gs’ and Japan”
A càrrec de Hugo Dobson, University of Sheffield

Coordinen el cicle:
David Saurí i Blai Guarné, coordinadors del Máster Oficial en Estudis Globals d’Àsia Oriental (UAB).

Consulta el Webcast: «Climate Change, Energy and East Asia» (18 de març):

Consulta el Webcast: «Culture in an Evolving World: The International Popularity of K-pop and its Core Message» (8 d’abril):

Consulta el Webcast: «La Xina a Amèrica Llatina: la nova superpotència asiàtica en els països de Sud» (6 de maig):

Consulta el Webcast: «Remaking Kurosawa: scaling up ‘Kakushi-toride no san-akunin’ (The hidden fortress)» (27 de mayo):

10/06/2021
Dijous, 10 de juny de 19.00 h a 20.30 h CEST
Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.
Activitat gratuïta.
Màster Oficial en Estudis Globals d’Àsia Oriental de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Casa Àsia, amb la col·laboració del Grup d’Investigació GREGAL (UAB)