23/02/2021 | | Activitats > Política i societat

En aquest webcast farem un viatge virtual de nord a sud de país del sol naixent, en el qual aprendrem molt sobre la seva apreciada gastronomia, tant general com regional i local, amb un enfocament proper, pràctic i amè. En aquest recorregut virtual ens acompanyaran Laura Tomàs i Luis Rodríguez, creadors de Japonismo.com (la web més llegida sobre cultura i viatges al Japó) i autors del llibre Japonisme. Un deliciós viatge gastronòmic pel Japó.

Presenta:
Carmen Bedoya, coordinadora d’Economia i Empresa del Centre Casa Àsia-Madrid.

A càrrec de:

Laura Tomás, llicenciada en Traducció i Interpretació amb anglès i japonès per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), postgraduada en Societat i Cultura de l’Àsia Oriental i màster en Societat i Cultura de l’Àsia Oriental per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Ha treballat com a traductora, community manager i experta en comunicació, social media i màrqueting en línia per a diferents empreses tant nacionals com internacionals abans de dedicar-se a temps complet a Japonisme.

Luis Rodríguez, enginyer de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de Madrid (UPM) i màster en la Xina i el Japó: món contemporani per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Luis ha estat responsable de comunicació i social media en agències de relacions públiques i de publicitat i ha estat professor en diferents cursos de màster i postgrau sobre màrqueting en línia, màrqueting de influencers, ètica blogger i social media (IED, KSchool). Així mateix, actualment, a més de Japonisme, és professor en el màster executiu de màrqueting digital a Windup School (Màlaga) i professor de fotografia digital per ADR Infor.

Japonisme és el projecte de divulgació de cultura japonesa i viatges al Japó de Laura Tomàs i Luis Rodríguez. S’ha convertit en el web líder en espanyol sobre el Japó, gràcies al rigor de la seva informació, a la qualitat de les seves imatges i a tractar tots els temes d’una forma extensa i detallada però accessible per a tothom.

Podrás seguir també aquest webcast a Youtube en aquesta mateixa pàgina el dia i hora indicats:

23/02/2021
Dimarts 23 de febrer de 18.00 h a 19.30 h
Inscripcions obertes.
Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.
Activitat gratuïta.
Casa Àsia, amb la col·laboració de Japonismo.