18/01/2024 | Actualitat

Celebrem junts l’Any Nou Xinès amb una selecció de llibres infantils i juvenils que capturen l’essència i la riquesa de la cultura xinesa!  

La Mediateca Casa Àsia, en col·laboració amb l’Escola de Bambú,  ofereix als centres educatius, l’oportunitat de demanar un préstec especial de lots de llibres per a què pugueu compartir amb l’alumnat aquestes festes. 

Explora la nostra col·lecció acuradament seleccionada de llibres que destaquen les tradicions, els mites i llegendes fascinants de la Xina, celebrant el 2024 l’alegre i treballador Any del Drac. 

📚 Lots temàtics: 

Inclouen llibres  i contes per a totes les edats, des de captivadores històries per a infants fins a novel·les juvenils. Submergiu-vos en contes plens de tradició, folklore i mites que capturen l’essència d’aquesta civilització mil·lenària. 

🎉 Com participar: 

Si ets un centre educatiu i estàs interessat en el préstec d’un lot, envia un correu a la coordinadora de l’Escola de Bambú, Imma Llort ([email protected]) per fer la sol·licitud indicant el  teu nom, telèfon, el nom del centre educatiu, la població  i el cicle educatiu. 

Recull el teu lot a Casa Àsia de forma totalment gratuïta, després d’emplenar el full de préstec i d’haver-te compromès a tornar els contes i  llibres presencialment. 

🗓 Dates disponibles: 

Els préstecs estaran disponibles durant els mesos de febrer i març, amb un màxim de 15 dies per escola, segons demanda. 

Assegureu-vos de reservar el vostre lot amb anticipació i ser part d’aquesta experiència intercultural única! 

A Casa Àsia estem compromesos a enriquir l’experiència de lectura i celebrar la diversitat cultural. Esperem que gaudeixis d’aquests lots especials i que l’Any del Drac porti abundància i alegria per a tothom! 

També podreu trobar molts contes relacionats amb la cultura  i el folklore xinès a les biblioteques de Sagrada Família i Fort Pienc de Barcelona i a la biblioteca del Fondo de Santa Coloma.  

Feliç Any Nou Xinès! 🎉 

Compartir