04/03/2021 | Actualitat
Celebrem el Dia Internacional de les Dones amb un reconeixement especial per a les dones asiàtiques i d’altres parts del món, actuals i passats, que han destacat en diferents camps com són ara la ciència, l’art, la cultura, l’activisme social i l’esport, entre d’altres.

Moltes d’aquestes dones són ignorades i invisibilitzades per la societat, que no reconeix els seus esforços ni les seves contribucions en el desenvolupament econòmic, cultural i social dels seus països i del món en general. Són referents positius per a moltes dones que pateixen discriminació, manca d’oportunitats i lluiten dia a dia per tirar endavant les seves famílies en situacions adverses i sense  els suports necessaris. 

En homenatge a totes aquestes dones i a totes les dones del món, durant dues setmanes, des dels nostres programes “Aprenem. Famílies en Xarxa (AFEX)” i “Activitats Formatives per a Famílies Migrades (AFFM)” que realitzem als instituts, prendrem consciència de les desigualtats i de la discriminació per gènere a través de les seves biografies i del joc Qui és qui? que hem creat especialment per conèixer-les.

Compartir