24/03/2021 | Actualitat
Manuel Muñiz, Secretari d’Estat de l’Espanya Global del Ministeri d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació ha presentat aquest matí a la seu de Casa Àsia a Barcelona la nova Estratègia d’Acció Exterior 2021-2024, amb la participació de representants d’organismes regionals, centres de pensament, escoles de negoci, i responsables de l’àrea internacional de les administracions públiques catalanes.

Aquesta nova estratègia recull les prioritats i els objectius de l’acció exterior, fixa la posició d’Espanya, i defineix la seva resposta. El document identifica quatre grans fractures (la socioeconòmica, l’ecològica, climàtica, demogràfica i de biodiversitat, la tecnològica i la política i de governança) i les principals tendències que estan transformant el món i determinant les seves dinàmiques.

En acabar aquesta presentació, el secretari d’Estat ha visitat les oficines de Casa Àsia, ubicades a la 2ª planta de l’recinte de Can Tiana, i s’ha entrevistat amb el seu director general, Javier Parrondo, i ha saludat part de personal de la institució.

Estratègia d’Acció Exterior 2021-2024
Compartir