Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Infantil > Publicacions

Publicacions

Publicacions

ca, children_publication, legend:
Lon_po_po

Lon Po Po

Ed Young

Hi havia una vegada, fa molt de temps, una dona que vivia al camp al costat de les seves tres filles. En el dia de l'aniversari de la seva àvia, la bona mare va partir per veure-la, deixant a les nenes soles a casa.

Però un vell llop havia vist sortir a la mare, així que al vespre, i disfressat de senyora gran, es va acostar a la casa i va tocar a la porta: ¡Toc! ¡Toc! ...

Una versió ancestral xinesa de la Caputxeta Vermella narrada i il·lustrada pel premiadíssim Ed Youg.


Yoga

Ioga

Míriam Raventós, Maria Girón

Pots fer moltes coses alhora?

D'aquesta manera comença un fantàstic viatge als inicis del ioga, a les motivacions que van portar a aquells homes de l'Índia a tractar de fer només una cosa, la més senzilla, la més natural, una sola cosa i res més.

9788424655464_imatge_portada_llibre_detall_9788424655464

Hachiko. El perro que esperaba

Luis Prats

El professor Ueno recull un cadell per a la seva filla. Aviat, la relació entre el professor i Hachiko, el gos, esdevé especial. Cada matí l'acompanya a l'estació i, cada tarda, espera el seu retorn a les cinc i mitja. Cada dia laborable. Cada mes. Cada any. S'ha forjat una relació basada en l'amistat i la fidelitat. I res pot trencar-la ...

Bf73bf_2527a67808ea492eb5a8743b69b246fb-mv2_d_1479_1982_s_2

El osito Kuma Kuma

Kazue Takahashi

L'osset Kuma Kuma viu aïllat en una petita casa a les muntanyes. El seu millor amic, que no pot visitar-sovint, tracta de imaginar-se com passa els seus dies: ¿Dormirà la migdiada?¿Mirarà els núvols passar? ...
Un poètic àlbum zen sobre l'amistat.

Reflexions_d_una_granoteta

Reflexions d’una granoteta

Kazuo Iwamura

Situada en una branca, a l’ombra del fullatge, una pensativa granoteta intenta comprendre el món que la rodeja. El seu amic ratolinet, que casualment passa per allà, s’unirà als seus pensaments. I pel mig del diàleg, com Sòcrates i Plató, aquesta còmica parella intentarà resoldre els grans interrogants de la naturalesa: ¿On té la cara una cloïssa? ¿Com se sent un gla? ¿Des d’on fins a on va el cel?...

Sense adonar-se, aprendran a reflexionar en aquesta aventura filosòfica plena d’humor.

ISBN: 978-84-16427-10-9
COLECCIÓ LEJANO ORIENTE
PÀGINES: 60
FORMAT: 225 x 275 mm.
Tapa dura

Tiempos_solares

Tiempos solares

Xiong Liang

"Criatura i Terra són un, abans de començar aquesta història, oblida't de tu. Imaginem ser de fang, jaient en calma sobre la immensa terra, esperant que els temps solars despertin el nostre cos als sentits..."

El conegut artista i il·lustrador Xiong Liang, utilitza una tècnica de pintura tradicional xinesa per explicar-nos el concepte dels 24 períodes solars del calendari lunisolar xinès; un preciós sistema de mesura del temps present en el cor de la seva civilització, segons el qual, l'home és un amb la natura.

Xiong Liang representa la terra com un nen que sent els canvis de la natura en la seva pròpia pell, posa als lectors en el centre de l'aventura perquè experimentin i sentin el fluir dels temps solars.

El seu amor per la pintura i per explicar històries, units a la seva rica imaginació i entusiasme infantil, li van valer una nominació als premis Hans Christian Andersen Awards de 2014.

Naricillas_negras

Naricillas Negras

Rury Lee

Coda i la seva mare són dos adorables óssos polars. El seu bonic pelatge blanc els permet ser gairebé invisibles a la neu de l'Àrtic. No obstant això, Babau el caçador coneix el seu punt feble: els seus nassos negres es veuen des de la llunyania. Com podran Coda i la seva mare despistar el caçador?

Un llibre poètic amb tendres il·lustracions i entranyables personatges que donen vida a una emocionant història. Un llibre que per moments ens deixarà sense alè.

Traduït a 6 idiomes i guanyador de dos premis a la seva Corea natal: The Book of the Year (The School Libraries Conference) i The Best Book (Korea Education and Culture Institute).

Zanahoriaparaweb_0

La zanahoria gigante

Satoe Tone

Què poden fer sis conillets amb una pastanaga gegant?

Construir-se una casa? Convertir-la en un vaixell? 

Posar-la dempeus mirant cap al cel i plantar un jardí en ella? 

La il·lustradora japonesa Satoe Tone ens presenta una deliciosa història plena d'imaginació en la qual sis germans busquen la millor manera d'usar la pastanaga que es troben un dia per casualitat.

Quan_el_mar_va_desapar_ixer

Quan el mar va desaparèixer

Francisco Sánchez - Il·lustrat per Bàrbara Sansó

«Els vaixells no naveguen per mar? Llavors què hi fan aquests vaixells al desert?», pregunta l’Alexandre.

El seu pare li explica que aquest desert era en un altre temps un mar enorme, i els habitants de la zona vivien de la pesca, fins que un dia, unes màquines van desviar l’aigua.

L’Alexandre, impressionat per aquest desastre ecològic, desitjarà recuperar de nou el mar d’Aral...

Luna_nueva

Luna nueva

Rabindranath Tagore

La poesia del premi Nobel de Literatura Rabindranath Tagore destaca per la seva espiritualitat i per la importància de la relació entre l’home i la natura. Luna nueva és una de les seves obres més reconegudes i dins hi trobem la curiositat d’un nen davant d’un món nou i meravellós que comença a desplegar-se davant seu. El nen fa preguntes a la seva mare per intentar comprendre el seu entorn, i les respostes li arriben des del cor de qui li ha donat la vida. Amb aquesta adaptació, acompanyada de les il•lustracions de Gemma Torres, els lectors més joves poden apropar-se a l’obra d’un dels escriptors més prestigiosos de l’Índia i un dels més reconeguts de tota la literatura.

Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest